Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Tekenburo Hoogenboom is op 1 mei 2007 gestart door Renzo Hoogenboom. Op deze pagina kunt u meer lezen over de ervaring die Renzo heeft in de staalconstructie-sector.

Na zijn opleiding is Renzo eerst een jaar in Duitsland werkzaam geweest, waarna hij in 1996 helemaal zijn plaats heeft gevonden in de staalconstructie sector.

In 1996 is Renzo Hoogenboom in dienst getreden bij het internationaal bekende bedrijf NIJL Staalconstructies in Lemelerveld. In zijn eerste functie stond hij met zijn voeten soms letterlijk in modder tijdens het monteren van staalconstructies op bouwplaatsen. Al gauw werden zijn talenten ontdekt, en werd Renzo opgenomen in het research- en development team.

Sinds 1998 is Renzo op de 'tekenkamer' nauw betrokken geweest bij de engineering van diverse projecten, waaronder de realisering van de nieuwbouw van het Deventer Ziekenhuis. Dat Renzo Hoogenboom ook beschikt over leidinggevende en management-kwaliteiten blijkt wel uit het feit dat hij voor NIJL Staalconstructies vanaf 2006 als projectleider werd ingezet op diverse projecten.

Renzo is gedurende ruim 20 jaar vanuit de montage doorgegroeid tot vakbekwaam ontwerper, projectleider tot eigenaar van zijn eigen Tekenburo. Hierdoor heeft Renzo een zeer ruime ervaring opgedaan, en kan hij uitdagingen en probleemstellingen vanuit alle gezichtspunten benaderen. Hij beschikt immers niet alleen over de benodigde theoretische kennis, maar kent uit eigen ervaring ook de praktische kant van het monteren van staalconstructies!

Staalconstructies van klein tot groot in allerlei soorten, Renzo heeft de benodigde ervaring en vakbewaamheid!

Maak nader kennis

Maak een afspraak om mij beter te leren kennen door te bellen met het telefoonnummer onderaan deze pagina.