Tekenburo Hoogenboom, voor constructies die de tand des tijds doorstaan

Volg mij

Facebook

Volg mij

LinkedIn

Voor het ontwerp van uw staalconstructie gebruikt Tekenburo Hoogenboom de modernste technische middelen. Al deze middelen zijn speciaal ontwikkeld voor het ontwikkelen van staalconstructies. Erg belangrijk hierbij is het 3D-tekenpakket Tekla Struktures.

Tekla Struktures is helemaal toegesneden op het ontwerpen van staalconstructies. Dit blijkt onder andere uit de zeer volledige informatie die door Tekla Struktures gegenereerd wordt. Zo krijgt u een volledig overzicht van de benodigde materialen voor uw project, en is Tekenburo Hoogenboom ook in staat om duidelijke aangezichtstekeningen van uw project te leveren. Met Tekla Struktures laat u niets aan het toeval over!

Met Tekla Struktures als ontwerp-omgeving is Tekenburo Hoogenboom in staat om voor alle projecten onder andere de volgende zaken aan u te leveren, waardoor uw inspanningen om uw project te realiseren aanzienlijk gereduceerd worden:

  • duidelijke aangezichtstekeningen, inclusief 3D aangezichten vanuit verschillende hoeken
  • een complete set werkplaats-tekeningen voor alle onderdelen en samenstellingen
  • volledige merkenlijsten, inclusief totaalgewichten en verfoppervlakte
  • materiaallijsten per profiel
  • complete boutenlijst voor het montage-proces
  • NC-bestanden waarmee uw eigen boor-/zaagstraat en pons- en knipmachines snel ingesteld worden om alle onderdelen te produceren

U ziet het: mede door de inzet van de allermodernste middelen is Tekenburo Hoogenboom in staat om uw ontwerp efficient, volledig en vakkundig voor u uit te voeren!

U zoekt een tekenaar voor uw komende project?

Neem vrijblijvend contact op via het telefoonnummer onderaan deze pagina. Ook kunt u ons bereiken door het formulier op de Contact-pagina in te vullen.

Volg mij

Facebook

Volg mij

LinkedIn